Even Voorstellen!

Welpen Middag Boaz
6 December 2016


Het jaar 2016 mag misschien dan al bijna over zijn, maar voor dat we het jaar 2016 afsluiten stellen wij elkaar nog even snel voor!

Van Links naar Rechts

Ik ben Dimitri Kortekaas mijn welpen naam is Riki Tiki Tavi, ik ben 18 jaar en ik kom uit Soest. Ik ben sinds September dit jaar leiding bij de welpen. Dit jaar volg ik een traject om gekwalificeerd leiding te worden.
Naast scouting ben ik bezig met de opleiding Integrale veiligheidskunde op de Hogeschool Utrecht. Als hobby ben ik actief bezig met Breakdance.

Ik ben Boaz Augustijn mijn welpen naam is Jacala en ben 24 jaar en woon in soest
Ik zit al vanaf mijn 7de op scouting, op mijn 17/18 ben ik leiding gaan geven bij de welpen van de HMG dat heb ik ongeveer 2,5 jaar gedaan. Daarna ben ik 2,5 jaar welpen leiding geweest bij de Hiawatha in Hoevelaken. In 2015 ben ik mee gegaan op zomerkamp als kookstaf van de welpen daar begon toch het HMG gevoel weer te kriebelen en heb daarop in januari 2016 “ontslag” genomen bij de Hiawatha en teruggekeerd naar de HMG. Naast dit heb ik ook nog een privéleven in het dagelijks leven ben ik Technisch tekenaar van sprinklerinstallaties bij Unica in Hoevelaken, heb een vriendin/verloofde die geeft leiding bij de Fakkeldraagster ook aan de welpen.

Ik ben Reinder Hoekstra mijn welpen naam is Kaa en ik ben 21 jaar.
Ik woon in Soest. Sinds mijn 5de ben ik actief bezig met scouting. Op mijn 16e ben ik begonnen met leiding geven bij de bevers. Na 3,5 jaar ben ik overgevlogen naar de welpen. En dat doe ik nog steeds met veel plezier. In het seizoen 2015/2016 was ik ochtends leiding van de welpen  bij de HMG en middags scouts leiding bij de Fakkeldraagsters. Naast scouting handel ik in mountainbikes en kinderfietsen. Omdat ik momenteel werkloos ben doe ik vrijwilligerswerk bij Betuwe Wereldwijd die zich bezig houdt met inzameling, revisie, opslag en verzending van gebruikte goederen ter behoeve van projecten in ontwikkelingslanden.


Ik ben Daniel Keizer, bij de welpen beter bekend als Akela. Ik ben 24 jaar en woon momenteel in Den Dolder. Sinds mijn 7e ben ik lid bij de HMG en heb nu een aantal jaar leidinggeven erop zitten. Na mijn 18e ben ik initieel bij de verkenners gekomen als leiding maar na 2 jaar ben ik naar de welpen gegaan.
Buiten scouting heb ik de opleiding Toegepaste Wiskunde afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Hoewel ik nu een jaar gewerkt hebt in de logistiek bij het bedrijf Schlumberger ben ik nu op zoek naar andere mogelijkheden.

ik Leander Stolk, mijn welpen naam is Co ben 24 jaar. ik geef net zoals de anderen al even leiding.

Boaz