Mijn patrouille is de beste!

Verkenners Algemeen Yorick
17 November 2013

De rivaliteit tussen de patrouilles laaide dit weekend hoog op. Het is natuurlijk erg belangrijk om aan de anderen patrouilles te kunnen laten zien wie je bent en dat jouw patrouille de aller beste is. Daarom hebben we dit weekend zeer gave vlaggen en borden gemaakt om je als patrouille te kunnen tonen aan de buitenwereld. Volgende week gaan we op weekendkamp weer een strijd aan tussen de patrouilles. Ook  daarom kreeg elke patrouille de opdracht om een object te maken waarmee ze zich volgende week kunnen profileren.

Als PC van de Valken dacht ik met de Valken rond de tafel zitten om een plan te maken voor de opkomst. Maar de valken hadden even andere prioriteiten, ze waren bezig met iets veel belangrijksers;  het bemachtigen van het mooiste stuk hardboard en de mooiste kleur spuitverf. Ze waren duidelijk op oorlogspad, opweg naar het maken van het mooiste patrouille-reclamebord. Toen de belangrijkste benodigdheden waren bemachtigt was het wél tijd om  een plan de campagne te maken. Al snel waren de patrouille leden het eens over het gebruik van de Valken kleuren bruin en oranje. Nouja de kleuren spuitverf die daar het meest op zouden moeten lijken – rood en goud.  Met stukken papier, scharen en swerelds beste tekenkunsten werden stoere sjablonen gemaakt en werd een groots reclame bord in elkaar gezet. Spuitverf vloog in de ronde over vingers, een incidentele spijkerbroek (sorry ma) maar zeker ook het bord. Nadat alle namen van de leden op het bord waren gezet was het mooiste bord van de HMG af!

Ook de andere patrouilles waren druk bezig, en maakten bijna net zo toffe reclame schilden en borden. Bíjná want het bord van mijn patrouille is natuurlijk het uber-gaafst! Dus helaas Robin en Mitchel, mijnes is beters! Niels –die deze mooie opkomst heeft voorbereid- heeft foto’s gemaakt van deze opkomst, die je ook kunt vinden op deze website.

Ik kijk nu al uit naar de strijd op het komende weekend kamp. Mijn patrouille gaat winnen!

Hoioi

Sonne

Yorick