Foto's HMG gebouwen en terrein (klik voor een grotere foto)

Hier vind je een aantal foto's om je een indruk te geven van hoe onze gebouwen en het terrein er uit zien.

Duingalow

De bar in het Rowanhok, met links de deur naar de keuken (open) en rechts de deur naar het sanitair en de gang (dicht):

Vanaf de bar teruggekeken het Rowanhok in. De deur naar het halletje is dicht:

De keuken met meeverhuurde pannen en keukengerei. Er staan meer kleinere pannen en koekenpannen onder het kookeiland.Er zijn doorgeefluiken naar het Rowanhok en naar het Welpenhok (zichtbaar, dicht):

Het stalen aanrecht loopt langs twee volledige wanden en heeft twee wasbakken met één kraan. De kastjes zijn afgesloten.

Het kookeiland heeft 10 grote pitten, waarvan 4 héle grote. In het midden zijn 4 warmhoudplaten die (met een beetje geduld) nét warm genoeg worden om massaal tosti's op te bakken.

In het grote Welpenlokaal zijn minimaal 4 tafelbladen en voldoende schragen beschikbaar:

Het Welpenhok in de richting van de keuken. Het doorgeefluik is hier open:

Het Welpenhok in de richting van de voordeur. In alle vier de hoeken staan twee stevige banken, totaal 8. We zien de banken, tafelbladen en schragen graag netjes teruggezet zoals op deze foto's:

Het Beverhok richting de achterkant van het gebouw. De schooltafeltjes en stoeltjes mogen gebruikt worden, we zien deze graag opgestapeld in de hoek weer terug.:

Het Beverhok richting de voorkant van het gebouw. De bank(en) en houten bankjes mogen gebruikt worden:

In de vergaderruimte zijn een aantal comfortabele stoelen en voldoende extra stapelbare stoelen aanwezig. De printer/copyer mag níet door huurders gebruikt worden:

De vergaderruimte vanaf het raam gezien:

De gang op de bovenverdieping. Links om de hoek van de trap (hier rechts op de foto) zijn lage kapstokken voor kinderjasjes.